Kontakt

 

 

 

Kontakt info

 

Carsten M. Andersen

+45 2536 4829

info@cma-byg.dk

 

CMA-Byg

Balticagade 7

8000 Aarhus C,

Danmark

 

CVR: 3575 7392

 

 

 

 

Hvad vi laver

 

CMA-Byg laver kvalitetsorienteret tømrer- og snedkerarbejde for private virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus og omegn.

 

Vi har stor erfaring med håndværksarbejde til følgende:

 

 

Vi løser også andre typer af opgaver i tømrer- og snedkerbranchen, så I er velkomne til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for jer.

I kan finde eksempler på projekter vi har lavet her.

 

 

 

Hvordan vi arbejder

Vi brænder for de gode og kreative løsninger og vores fornemmeste opgave er at levere godt kvalitetshåndværk til tiden, som holder til hverdagens brug.

 

Det er vores holdning, at de bedste resultater skabes ud fra projektets formål. Vi hjælper gerne med visualisering og faglig rådgivning gennem hele processen, lige fra idé til færdig resultat.

 

Skræddersyede løsninger er vores kernekompetence og med gode samarbejdspartnere i hele byggebranchen, er det altid muligt at skabe en god helhedsløsning på jeres projekt.

 

 

 

Om CMA-Byg

 

CMA-Byg er en tømrer- og snedkervirksomhed ejet og drevet af Carsten M. Andersen. CMA-Byg blev etableret sommeren 2014 på baggrund af en stigende efterspørgsel på specialdesignede håndværksopgaver. Det at skabe kreative og tilpassede løsninger, har altid været en af yndlingsopgaverne, så derfor valgte Carsten, efter 16 år i tømmerfaget, at starte sit eget firma.

 

CMA-Byg arbejder samme med dygtige samarbejdspartnere i alle faggrupper i byggebranchen. Carsten er personligt inde over alle de projekter vi arbejder med, og er derfor også tovholder på de helhedsløsninger CMA-Byg skaber.

 

 

CMA-Byg

Balticagade 7

8000 Aarhus C,

Danmark

Carsten M. Andersen

+45 2536 4829

info@cma-byg.dk

CVR: 3575 7392

 

Copyright © 2016 CMA-Byg. All Rights Reserved.